GİRESUN / DERELİ - Yüce İmam Hatip Ortaokulu

Nis

23 Nisan Okulumuzda Çoşkuyla kutlandı.

Nis

Tübitak 2204 da bölge çapında seçilen projemiz Samsun'da. Öğrencilerimizi ve Öğretmenimizi tebrik ederiz

18 Mart Çanakkale Zaferi Programımız

18 Mart Çanakkale Zaferi Tiyatro Gösterimiz

18 Mart Şehitleri Anma Günü 109. Yıl Dönümü

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda yapılan sergiye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ağabey TANIŞ ve Şube Müdürümüz Sayın Mehmet Bay ziyarette bulunmuştur. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Dönem başı öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı.

Teknofest 2024 teknoloji yarışmaları için son başvuru tarihi 20.02.2024

Yüce İmam Hatip Ortaokulu Yeni Kütüphanesi Yapıldı.

Ara

Fen Bilimleri öğretmenimiz Akın ÖZDEMİR'in kurusucu olduğu 'Bilim İnsanlarını Tanıyorum' adlı eTwinning projemiz okulumuzda başlamıştır. Projemiz yaklaşık 4 ay sürecektir ve bu süre zarfında üç farklı bilim insanının hayatına odaklanacağız. Bu sayede öğrencilerimiz kendileri için önemli rol modeller almış olacaktır.

Our eTwinning project called 'I Know Scientists', founded by our Science teacher Akın ÖZDEMİR, has started in our school. Our project will last approximately 4 months and during this time we will focus on the lives of three different scientists. In this way, our students will have important role models for themselves

Ara

Kaymakamımız Sayın Mehmet Fatih Kestioğlu, Eşi Hanımefendi, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ağabey Tanış ve Şube Müdürümüz Sayın Mehmet Bay okulumuzu ziyaret ettiler.

Ara

Ayın Öğrencisi Seçilen 8-A sınfından Elanur MERT  arkadaşımızı Tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzda Ayın Öğrencisi seçimleri yapıldı.

11.11 Fidan Dikim Günü Etkinliği

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı yapıldı.