GİRESUN / DERELİ - Yüce İmam Hatip Ortaokulu

11.11 Fidan Dikim Günü Etkinliği

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı yapıldı.

Sağlıklı besleniyorum, spor yapıyorum.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Programı

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun

Okululumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi

Ekm

Gezici kütüphane okulumuzu ziyaret etti.

Ekm

Okul Aile Birliği ve Veli Toplantılarımızı yaptık. Yeni sınav sistemi ve öğrenci durumlarını değerlendirdik.

Ekm

Okulumuzda Deprem ve yangın  tatbikatı yapıldı.

Ekm

Ekim Ayı Değerler Eğitimi panomuzu 7. Sınıfımız Teknoloji ve Tasarım Dersinde yaptılar. Hepsine teşekkür ederiz.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı 09/09/2023 tarihinde 32304 sayılı resmî gazetede yayımlanan Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği yayınlanmıştır. İlimizde yönetmeliğin incelenmesi ve yönetmelikte belirtilen ülke, il/ilçe ve okul genelinde yapılacak sınavlarla ilgili 28-29/09/2023 - 02-03/10/2023 tarihleri arasında tüm branşların ilçe zümre başkanlarının katılımı ile il zümre toplantıları gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Öğretmenler odasının camına çarpıp uçamayan kuş, öğretmenlerimizin merhametli ellerinde biraz ilgi ve sevgi gördükten sonra doğaya öğretmenlarimizin yardımıyla tekrar uçtu.

Mevlid-i Nebi Haftası Kutlama Programı

2023-2024 İlköğretim Haftası Kutlama Programı

Haz

Okulumuzda  "Eco Friendly Students Are Reading Books" adlı e-twinning projesi Nisan ayından itibaren 9 Türk ve 2 yabancı ortakla yürütülmektedir.  Projeye okulumuzdan 1 öğretmen ve 5 öğrenci katılmıştırr.  Projemizin amacı öğrencilere kitap okumanın ve enerji tasarrufunun önemini kavratmaktır.